BİR FİKRİM VAR
  • AİLE,TOPLUM VE BİREY
    Engelsiz Hayat Merkezi, Kent Tanıtım Merkezi, Ailece Eğitimdeyiz
  • EĞİTİM ATÖLYELERİMİZ
    Ahşap, Takı Tasarım, Seramik Atölyesi ve fazlası ...
  • MAHALLE KONAKLARI
    Gordion tanıtım web sitesi
GÜNCEL
ULUĞ BEY BİLİM MERKEZİ ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

GÖRÜŞLERİNİZ, DİLEKLERİNİZ ve ŞİKAYETLERİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR.

Değerli hemşehrilerimiz, Polatlı Belediyesi olarak sizlere en iyi hizmeti sunmak için çok çalışıyoruz. Çalışmalarımız ve hizmetlerimiz hakkındaki görüş, ve önerilerinizi ve hatta şikayetlerinizi bize en kolay ve en hızlı şekilde ulaştırmak için sizler için hazırladığımız formu doldurarak bize gönderebilirsiniz. Mesajınız ilgili birimlerce değerlendirilecek, ihtiyaç halinde sizinle irtibata geçilecektir.

Mürsel YILDIZKAYA

BELEDİYE BAŞKANI
e-BELEDİYE INTERAKTIF HIZMETLER

Bilgi Edinme, MEBİS, Borç Ödeme, e-Ruhsat, Arşiv, e-Evrak, Beyaz Masa tüm e-Belediye Hizmetleri burada.

TAZİYE MESAJLARI

29.03.2017

FATİH YİĞİT HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR.

CENAZESİ BUGÜN İKİNDİ NAMAZINDA UZUNBEY MAHALLE CAMİİNDEN KALDIRILACAK UZUNBEY MAHALLE MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.

29.03.2017

SEVGİ ŞENOL  HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR.

CENAZESİ BUGÜN ÖĞLE NAMAZINDA ÇARŞI CAMİİNDEN KALDIRILACAK ŞEHİR MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.

29.03.2017

HATİCE KILINÇ  HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR.

CENAZESİ BUGÜN ÖĞLE NAMAZINDA ÇARŞI CAMİİNDEN KALDIRILACAK KAYABAŞI MAHALLE MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.

BELEDİYENİZ SİZLERE ARTIK DAHA DA YAKIN

Değerli Hemşehrilerimiz,

Artık herhangi bir yere, herhangi bir zamanda çektiğiniz fotoğrafları bize anında ulaştırabilirsiniz. Bu fotoğraflar, ilçemizde olası sorunlar, eksiklikler ya da Belediyemizin bilgilendirilmesi ve çözüm üretmesi gereken konularda olabileceği gibi, ilçemiz dışında başka belediyelerde görüp de çok ilginizi çeken, bizlere tavsiye niteliği taşıyan konular üzerine de olabilir.

• İnsan Yüce Bir Varlıktır, Değer Verilmelidir.Engellilik Kusur Değil Farklılıktır. En Büyük Engel ise Sevgisizliktir.