POLATLI ZABITASI OKUL KANTİNLERİNİ DENETLEDİ
Yeni Eğitim Öğretim yılının başlaması ile birlikte Polatlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri okul kantinlerini denetledi. Polatlı’da eğitim veren tüm okullarda denetimlerde bulunan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, işletmecileri okul kantinlerinin mevzuata uygun çalıştırılması konusunda uyardı. Kantinlerin mercek altına alındığı denetlemelerde öğrencilerin sağlığı için gıda maddelerinin son tüketim tarihleri, kantin hijyenleri ve çalışma ruhsatları kontrol edildi.

SEZER; “ÖNCELİĞİMİZ HALKIMIZIN SAĞLIĞI VE HUZURUDUR”

Polatlı’nın dört bir yanında gerçekleştirdikleri denetimler ile halk sağlığına özel önem verdiklerini belirten Polatlı Belediyesi Zabıta Müdürü Abdil Sezer; “Ekiplerimiz genel temizlik ve sağlıklı gıda maddesi satışı konusunda gerçekleştirilen denetimler kapsamında okul kantini işletmecilerine uyulması gereken kurallar hakkında bilgiler verdi. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sağlığı için yasal sınırlar çerçevesinde denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Kanuni mevzuat ve yönetmeliklere uygun çalışmayan kantinler hakkında gerekli işlemleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Zabıta Müdürlüğü olarak birinci önceliğimiz her zaman halkımızın sağlığı ve huzurudur.” Şeklinde konuştu.