POLATLI BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞܒNDEN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Polatlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen eğitim ile Polatlı’da daha donanımlı bir şekilde hizmet verebilmek amacıyla bilgilendirildi. Sayıştay 4. Daire Başkanı Emekli Denetçi Abdurrahman Acar tarafından verilen eğitimde Polatlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine; zabıta yönetmeliği, belediye ceza kanunu, kabahatler kanunu, imar kanunu, işyeri açma ve çalıştırma ruhsatları yönetmeliği hakkında bilgi verildi. Polatlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada yıl içerisinde kanun, yönetmelik ve mevzuatlarda değişiklik yapılması durumunda personele verilen eğitim ve seminerlerin devam edeceği belirtildi.

EĞİTİMLER GÜN BOYU DEVAM ETTİ

Polatlı Belediyesi Zabıta Müdürü Abdullah Yılmaz gün boyunca süren eğitim seminerinin ardından yaptığı açıklamada; “Polatlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak ekiplerimizin daha bilgili ve donanımlı bir şekilde şehrimize hizmet vermelerini amaçlıyoruz. Eğitimlerimiz sene içerisinde artarak devam edecektir. Şehrimizin düzenini korumaya, hemşehrilerimizin sağlık, huzur ve esenliğini sağlamaya yönelik çalışmalarımız 7 gün 24 saat devam etmektedir. Gün boyu süren eğitimlerimizde emeği geçen uzmanlarımıza teşekkür ediyorum.” Cümlelerine yer verdi.