TURGAY BAŞYAYLA VE EKİBİ TEKRAR POLATLI’DA
Türkiye’nin dört bir yanını gezerek geleneksel damak tatlarını ve gittiği yöreleri; Show Tv ekranlarından izleyicilerle buluşturan ‘Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu’ programı ikinci kez Polatlı’yı ziyaret etti. Geçtiğimiz yıl Polatlı Hacı Tuğrul Köyü’nü ziyaret eden Başyayla ve ekibi; bu kez çekimler için Şehit Can Çalışkan Parkı içerisine Polatlı Belediyesi tarafından inşa edilen Yörük Çadırı’nı tercih etti. Polatlı Belediyesi tarafından hazırlanan organizasyon eşliğinde çekimlerini tamamlayan Lezzet Yolculuğu ekibi, ilerleyen günlerde Show Tv ekranlarından Polatlı’nın yöresel lezzetlerini tanıtacak.

YÖRESEL ZENGİNLİKLER SERGİLENDİ

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın ziyaret ettiği çekimlerde şehrin dört bir yanından Polatlı’ya ait yöresel lezzetler sergilendi. Ankara ezgilerinin canlı olarak söylendiği program çekimleri sonrası Başkan Yıldızkaya tarafından Turgay Başyayla’ya Polatlı’nın lezzetlerini içeren hediyeler takdim edildi. Şehit Can Çalışkan Parkı içerisine Polatlı Belediyesi tarafından inşa edilen Yörük Çadırı’nda çekimleri tamamlanan Lezzet Yolculuğu programı yakında Show TV ekranlarından izleyiciler ile buluşacak.