SULTANLAR GALİBİYET SERİSİNİ DEVAM ETTİRDİ
Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Ligi mücadelesinde kendi sahasında Eskişehir Koleji’ni ağırlayan Polatlı Belediyesi Bayan Hentbol Takımı sahadan 36 – 28 skorla ayrılarak galibiyet serisini devam ettirdi. Yeni Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen zorlu mücadele boyunca oyunu elinde tutmayı bilen Polatlı’nın Sultanları seyircilerin takdirini topladı. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından kurularak başarılı performansı ile kısa sürede Hentbol Süper Ligi’ne yükselen Bayan Hentbol Takımı; Polatlı’da hentbolsever bir kitle yarattı. Her hafta Yeni Kapalı Spor Salonu’nu doldurarak Polatlı’nın Sultanlarını yalnız bırakmayan taraftarlar alınan galibiyetler ile mutlu olmaya devam ediyor.

BAŞKAN YILDIZKAYA MÜCADELEYİ TRİBÜNDEN İZLEDİ

Zorlu mücadeleyi tribünden takip eden Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya maç sonrası yaptığı açıklamada; “Polatlı Belediyesi Bayan Hentbol Takımımız, Eskişehir Koleji'ni kendi sahasında 36 - 28 mağlup ederek galibiyet serisini devam ettirdi. Yönetimimizi ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarıları ile bizleri gururlandıran sporcularımızı kutluyorum.” Şeklinde konuştu.