• sultanlar-canakkale-kampinda
SULTANLAR ÇANAKKALE KAMPINDA
Bu sezon Bayanlar Hentbol 1. Liginde başarılı bir performans sergileyip Türkiye hentbol en üst ligi olan Bayanlar Hentbol Süper Ligi’ne yükselen Polatlı Belediyesi Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı yöneticileri, teknik kadro ve sporcular ve belediye başkanımız Mürsel Yıldızkaya, kamp öncesi moral, motivasyon toplantısı için bir araya geldi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Yıldızkaya "Bu sezon ligi şampiyon olarak bitiren Polatlı Belediye Spor Kulübü hentbol takımımız Polatlı’mızın gurur kaynağı olmuştur. Şehrimize kısa sürede birçok farklı spor dalında başarıyı getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sezon boyunca sergilediği başarılı performans ile Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Ligi'ne çıkmaya hak kazanan Bayan Hentbol Takımımızı tebrik ediyor; yöneticilerimize, teknik kadromuza ve sporcularımıza başarılı ve verimli bir kamp geçirmelerini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Yeni sezonda Bayanlar Hentbol Süper Liginde mücadele edecek olan sultanlarımız yeni sezon kamp dönemi çalışmalarını sürdürmek üzere Çanakkale’ye hareket ettiler.