SPORA DESTEK KISA SÜREDE POLATLI’YA BAŞARIYI GETİRDİ
POLATLI BELEDİYESPOR TAKIMLARI ÜST LİGLERE DEMİR ATTI
Türkiye Amatör Süper Ligi’ndeki başarılı mücadelesi ile BAL Ligi’ne yükselerek Polatlı’nın 30 yıllık başarı hasretine son veren 1926 Polatlı Belediyespor kulüp başkanı Hüdaverdi Yavaş ve yönetimi; Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’yı ziyaret etti. Üst üste kazandığı şampiyonluklar ile kısa sürede Bölgesel Amatör Lig’e demir atan 1926 Polatlı Belediyespor ailesi şampiyonluk kupasını Başkan Yıldızkaya’ya takdim etti. Spora verdiği destekler ile Polatlı’nın adını kısa sürede Türkiye’nin dört bir yanında duyuran Başkan Yıldızkaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek 1926 Polatlı Belediyespor yönetimine teşekkür etti. Skora değil spora önem veren Başkan Yıldızkaya önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan kutlamalarda başarının kahramanları futbolcular ve taraftarlar ile buluşacak.

ÖRNEK BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ

1926 Polatlı Belediyespor, 90’lı yıllarda 2. Lig’de mücadele eden Polatlı için 30 yıl sonra tekrar umut ışığı oldu. Uzun yıllardır Amatör kümenin farklı kategorilerinde yükselme şansı arayan şehir takımları, bir türlü Polatlı’ya istenilen başarıyı getiremedi. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın desteği ile kurulan 1926 Polatlı Belediyespor; Hüdaverdi Yavaş başkanlığında toplanan başarıya aç yönetimi ve kadrosu ile kısa sürede kazandığı şampiyonluklarla BAL Ligi’ne yükseldi. Geçtiğimiz sezon 1. Amatör Küme’de namağlup lider olarak Şampiyon olan 1926 Polatlı Belediyespor; şehirde skora değil spora yatırım yapan başkan olarak bilinen Mürsel Yıldızkaya’nın desteği ve Süper Amatör Küme’deki başarılı oyunu ile BAL Ligi’ne demir attı.

SPORUN HER DALINA DESTEK

Futbol Takımının yanı sıra Polatlı Belediyesi Bayan Hentbol Takımı da spora yapılan yatırımların ardından Türkiye Bayanlar Hentbol Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veriyor. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından Atletizm, Bilardo, Satranç ve Taekwando gibi alanlarda da farklı yaş gruplarındaki sporculara destek veriliyor.

BAŞKAN YILDIZKAYA; “ÜST LİGLERDE POLATLIMIZIN ADINI DUYURMAK VE ŞEHRİMİZE DAHA BÜYÜK BAŞARILAR YAŞATMAK İSTİYORUZ”

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ziyarette gerçekleştirdiği konuşmada; “Başta kulüp yöneticilerine ve heyetine, futbolcularımıza, taraftarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şehrimizin böyle bir başarıya ihtiyacı vardı. Göreve geldiğimiz günden bu yana belediyemizin imkanları dahilinde sporun farklı dallarına destek veriyoruz. Allah’a şükür bununda karşılığını alıyoruz. Hentbol ve Futbol alanında ardarda ciddi başarılar elde ettik. Bu başarı hepimizin ortak başarısıdır. İnşallah önümüzdeki sezonda da kulüplerimizden daha büyük başarılar bekliyoruz. Spora olan katkımız, desteğimiz artarak devam edecek. Daha üst liglerde Polatlımızın adını duyurmak, şehrimize daha büyük başarılar yaşatmak istiyoruz. Ben önümüzdeki futbol sezonunun Polatlı için daha verimli olacağını inanıyorum. Bu konuda bütün şehrin desteğini bekliyorum. Mücadele edecek tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.