ŞEHİTLERİN ADINI TAŞIYAN OKULLARA YAPILAN ZİYARETLER CAN ÇALIŞKAN İLE DEVAM ETTİ
Polatlı’da Şehit adı taşıyan okullar için hazırlanan proje kapsamında Polatlı Belediyesi ve Polatlı Şehit Aileleri Derneği tarafından hazırlanan hediyeler Şehit Can Çalışkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine takdim edildi. Geçtiğimiz günlerde proje kapsamında Belediye Meclis Üyeleri tarafından gerçekleştirilen Şehit Seher Yaşar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şehit Cüneyt Sertel Anaokulu ve Şehitlik İlköğretim Okulu ziyaretleri Şehit Can Çalışkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile devam etti. Öğrencilere kitapların ve satranç takımlarının hediye edildiği ziyarete; Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Kent Konseyi Başkanı Tekin Çelik, Polatlı Şehit Aileleri Derneği Başkanı Savaş Dinçer ve Şehit Can Çalışkan’ın babası Mustafa Çalışkan katıldı. Başkan Yıldızkaya ziyaretin ardından; öğrencilerle sohbet ederek basın mensupları ile satranç oynadı.

BAŞKAN YILDIZKAYA; “KIYMETLİ MESLEKTAŞLARIMIN ÖĞRETMENLER GÜNܒNÜ KUTLUYORUM”

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya yaptığı açıklamada; “Polatlı Şehit Aileleri Derneğimizin projesi kapsamında şehitlerimizin adını taşıyan eğitim kurumlarını ziyaret ederek meslektaşlarımızla ve öğrencilerimizle bir araya geliyoruz. Şehidimiz Can Çalışkan’ın kıymetli babası Mustafa Çalışkan’da bugün bizlere eşlik etti. Çalışmalarımız ile her zaman okullarımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Projede emeği geçenlere teşekkür ediyorum. 24 Kasım münasebetiyle tekrar okullarımızı ziyaret ederek meslektaşlarımızla buluşacağız. Kıymetli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü şimdiden tebrik ediyorum.” Cümlelerine yer verdi.