• ŞEHİT CAN ÇALIŞKAN KABRİ BAŞINDA ANILDI
ŞEHİT CAN ÇALIŞKAN KABRİ BAŞINDA ANILDI
28 Şubat 2016 tarihinde Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör örgütü ile girilen çatışmada şehit düşen Astsubay Can Çalışkan şehadetinin seney-i devriyesinde kabri başında anıldı.

Vasiyeti üzerine köyüne defnedilen Şehit Astsubay Can Çalışkan, şehadetinin ikinci yılında Kargalı Köyünde kabri başında yad edildi. Kargalı Köyünde kabri başında okunan duaya İlçe Protokolü, Polatlı Şehit Aileleri Derneği ve Şehit ailesi katıldı.

ANMA TÖRENİNDE KONUŞAN POLATLI BELEDİYESİ BAŞKAN VEKİLİ TEKİN ÇELİK;

‘ŞEHİT CAN’IMIZIN POLATLI ANADOLU TEKNİK LİSESİNDE 4 YIL SINIF ÖĞRETMENLİĞİNİ YAPMA ŞEREFİNE NAİL OLDUM. KENDİSİ MUHLİS VE ÇALIŞKAN BİR ÖĞRENCİYDİ. ŞEHİT OLMADAN 1 AY ÖNCESİNDE GAZİLİK MERTEBESİNE ERİŞEN CAN İYİLEŞİR İYİLEŞMEZ GÖREVİNE DÖNEREK GÖZÜNÜ KIRPMADAN ŞAHADETE YÜRÜDÜ. RUHU ŞAHAD MEKÂNI CENNET OLSUN.’ ŞEKLİNDE KONUŞTU