SAKARYA ZAFERİ KUTLAMALARI 5.GÜNÜNDE COŞKUYLA KUTLANDI
Polatlı'nın yakından tanıdığı ve sevdiği şarkıcı Hüseyin Kâğıt ve Uluslararası Halk Oyunları Toplulukları, 13 Eylül Sakarya Zaferi 96.yılı kutlamalarının 5.gününde Polatlı halkını meydanlara doldurdu.

Sakarya Zaferinin kutlamalarının 5. gününde Gar bahçesi Feshane alanında Sakarya Zaferi canlandırması yapıldı, Polatlı Tarihi Alanlar Tanıtım Merkezi (POTA) tarafından oluşturulan Sakarya Meydan Muharebesi resim ve fotoğraf sergisi yoğun ilgi gördü. Daha sonra Fuar alanından meydana kadar, Sakarya Zaferi canlandırma ekibi ve Uluslararası Halk Oyunları toplulukları zafer yürüyüşü gerçekleştirdiler. Konser önce uluslararası halk oyunları ekibi sahne aldı. Ayrı Ayrı yerlerden gelen ekipler kendi yörelerine ait oyunları sergilediler. Gösteride; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Akdoğan Belediyesi halk oyunları topluluğu, kardeş şehir Giresun Belediyesi halk oyunları topluluğu, Otağı halk oyunları ekibi, Ankara Kafkas ekibi, Polatlı Belediyesi halk oyunları topluluğu sahne aldı. Uluslararası halk oyunları gösterilerinin ardından sahneye çıkan Polatlı'nın sevdiği sanatçı Hüseyin Kağıt, vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı ve hemşehrilerimiz doyasıya eğlendi. Heykel meydanı doldu taştı. 13 Eylül Sakarya zaferi kutlamalarını hızını kesmeden devam ediyor. 12.09.2017 Çarşamba (Bugün) İlyas Yalçıntaş konseri ve 13.09.2017 Çarşamba etkinliklerin son gününde sevilen sanatçı İrem Derici konseri ile son bulacaktır.