• POLATLI BELEDİYESİ KARAGÖZ HACİVAT GELENEĞİNİ KIRSAL MAHALLELERDE YAŞATIYOR
POLATLI BELEDİYESİ KARAGÖZ HACİVAT GELENEĞİNİ KIRSAL MAHALLELERDE YAŞATIYOR
Polatlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün projesi kapsamında Polatlı Belediye Tiyatrosu tarafından kırsal mahallelerde eğitim gören öğrenciler için Hacivat Karagöz ve Kukla gösterileri sergileniyor. 20 Şubat tarihinden bu yana kırsal mahallelerde eğitime devam eden okullara ziyaret gerçekleştiren Polatlı Belediye Tiyatrosu; Uzunbey İlkokulu, Tigem İlkokulu ve Beylikköprü İlkokulu’nda gösterilerini sergiledi.

KUKLA GÖSTERİLERİ BEĞENİ TOPLADI

Belediye Tiyatrosu’nun gösterileri eşliğinde eğlenen öğrenciler Hacivat Karagöz ve Kukla gösterilerine büyük ilgi gösterdi. Kukla gösterilerinin yanı sıra sergilenen balon gösterileri de öğrencilerden büyük beğeni topladı. Eğlenceli geçen gösterilerin ardından minik öğrencilere Polatlı Belediyesi tarafından pamuk şeker ve patlamış mısır dağıtıldı. Belediye Tiyatrosu Turne Programı kapsamında 28 Şubat tarihine kadar; Şabanözü İlkokulu, Basri İlkokulu, Poyraz İlkokulu ve Karahamzalı İlkokulu’nu ziyaret edecek.