MÜRSEL BAŞKAN'DAN MİNİK ÖĞRENCİLERE BOYAMA KİTABI
Şehirde eğitim yapan okullara verdiği destekler ve çocuklara yönelik projeleri ile minik öğrencilerle bir araya gelen Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; Polatlı Belediyesi tarafından hazırlanan boyama kitaplarını İlkokul ve Anaokulu öğrencilerine hediye etti. Gün boyunca Şehitlik İlkokulu, Ted Polatlı Koleji ve Yenimahalle 4-6 Yaş Kuran Kursu’nu ziyaret eden Başkan Yıldızkaya; öğrenciler ve meslektaşları öğretmenler ile buluştu. Polatlı Belediyesi tarafından özel olarak tasarlanan boyama kitaplarını anaokulu ve birinci sınıf öğrencilerine dağıtan Başkan Yıldızkaya; ziyaret ettiği sınıflarda minik öğrenciler ile sohbet etti. Başkan Yıldızkaya’ya ziyaretleri boyunca Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ali Talay ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Veli Keskin eşlik etti. BAŞKAN YILDIZKAYA; “HAYAL DÜNYALARI İLE ŞEHRİMİZİ RENKLENDİRMELERİNİ TEMENNİ EDİYORUM” Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya konuya ilişkin açıklamasında; “Belediyemiz tarafından özel olarak tasarlanan boyama kitabımızı gerçekleştirdiğimiz ziyaretler ile öğrencilerimizle buluşturduk. İçerisinde şehrimize ait görsel ve eğitsel öğelerin, şehrimizi tanıtıcı mimarilerin bulunduğu boyama kitabımızı çocuklarımıza hediye ettik. Geniş hayal dünyaları ile şehrimizi renklendirmelerini temenni ediyorum. Bu tür projelerde bir eğitimci olarak öğrenciler ve meslektaşlarım ile birlikte eğitim yuvalarının havasını solumaktan büyük mutluluk duyuyorum. Projede emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.