MESVAK ÜYELERİ POLATLI’NIN TARİHİ ALANLARINI GEZDİ
Kurulduğu günden bu yana yüzlerce ziyaretçiye rehberlik ederek Polatlı’nın tarihi alanlarını tanıtan POTA (Polatlı Tarihi Alanlar Tanıtım Merkezi), Müteşebbis Gelişim Vakfı üyelerini ağırladı. Aralarında birçok kamu görevlisinin bulunduğu 45 kişilik grup; Alagöz Karargah Müzesi, Malıköy Tren İstasyonu, Polatlı Şehitliği, Şehitlik Kaşı, Duatepe gibi tarihi alanları ziyaret etti. Polatlı Tarihi Alanlar Tanıtım Merkezi Alan Rehberleri eşliğinde Polatlı’nın tarihi alanlarını dolaşan grup tarihi gezinin ardından İç Anadolu’nun en büyük Bilim Merkezi olan Uluğ Bey Bilim Merkezi ve Gökevi’ni inceledi. Polatlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Veli Keskin; MESVAK Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Konaklı tarafından verilen Takdir ve Şükran Belgesini Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya adına kabul etti. Keskin tarafından Yönetim Kurulu Başkanı Konaklı’ya minyatür Atatürk Heykeli hediye edildi.

KONAKLI; “BAŞKAN YILDIZKAYA’YA NAZİK DAVETİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

MESVAK Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Konaklı Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’ya teşekkür ettiği konuşmasında; “ Vakfımızın yerel kalkınma programı kapsamında gerçekleştirdiğimiz geziler ile ülkemizin il ve ilçelerimizin güzelliklerini yerinde görüyor, gelişmesi için önerilen proje ve talepleri dinliyor ve bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Vakıf mensuplarımızın içinde bulunduğu gezi heyetimiz adına bizleri Polatlı’ya davet eden Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’ya özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” Cümlelerine yer verdi.