2. ULUSLARARASI KRAL MİDAS TİYATRO FESTİVALİ NİSAN’DA PERDELERİNİ AÇIYOR
Polatlı Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan 2. Uluslararası Kral Midas Tiyatro Festivali 5 – 12 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festival kapsamında Türkiye’nin dört bir yanından önemli tiyatro grupları Polatlılı vatandaşlar için sahne alacak. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından geleneksel hale getirilen Kral Midas Tiyatro Festivali Nisan ayında Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce tiyatroseveri ağırlayacak. Başvuru tarihleri 25 Şubat – 25 Mart olarak belirlenen festivalin jürisinde birçok ünlü tiyatrocu onur konuğu olarak yer alacak. 13 Eylül Kültür Merkezi’nde bir hafta boyunca sergilenecek olan oyunlar Polatlılıları tiyatroya doyuracak.

BAŞKAN YILDIZKAYA ; “POLATLIMIZA ULUSLARARASI BİR FESTİVAL KAZANDIRMIŞ OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ”

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya Uluslararası Kral Midas Tiyatro Festivali ile ilgili yaptığı açıklamada; “Sosyal Belediyecilik anlayışımız ile bu sene ikincisini gerçekleştireceğimiz festivalimiz 5 Nisan tarihinde başlayacak. Geçtiğimiz yıl festivalimizin ardından Türkiye’nin dört bir yanından çok güzel geri dönüşler aldık. Giresun, Yozgat, Samsun gibi illerimize Polatlı Belediye Tiyatromuz ile turneler gerçekleştirdik. Nisan ayında yine birçok tiyatro grubunu şehrimizde ağırlayacak ve Polatlımıza Uluslararası bir festival kazandırmış olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.” İfadelerine yer verdi.