KARTALTEPE AVM SAKARYA ZAFERİ’NİN YILDÖNÜMÜNDE KAPILARINI AÇACAK
Polatlı tarihinin en büyük ve en iddialı projesi Kartaltepe Alışveriş ve Yaşam Merkezi Sakarya Zaferi’nin yıldönümünde Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından hizmete açılacak. Aylardır tüm hızıyla devam eden hummalı çalışmalar sonucunda yüzde seksen oranında tamamlanan Kartaltepe Alışveriş ve Yaşam Merkezi hizmete açılmasının ardından Polatlı’nın sosyal ve ekonomik hayatına canlılık getirecek. Polatlı’nın Alışveriş ve Yaşam Merkezi ihtiyacını gidermek için Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın verdiği sözlerden birini daha yerine getirerek start verdiği dev proje ile Polatlı ilk Alışveriş Merkezine kavuşacak.

ALIŞVERİŞ, EĞLENCE, SOSYAL YAŞAM VE KONUT İHTİYACI GİDERİLİYOR

Polatlı’da bir ilki temsil eden Kartaltepe Alışveriş ve Yaşam Merkezi ile şehrin; alıs¸veris¸, egˆlence, sosyal yas¸am ve konut ihtiyacı giderilecek. 20.000 metrekare alan üzerine inşa edilen Kartaltepe Alışveriş ve Yaşam Merkezi; konut ihtiyacının yanı sıra dünyaca ünlü markaları Polatlılıların ayağına getirecek. Şehrin vitrininde yer alan dev proje modern görüntüsü ile yoldan geçen misafirleri ağırlarken; inşa edilen 508 konut Polatlı’da yeni bir yaşam alanı oluşturacak. Anadolu Bozkırının Parlayan Yıldızı Polatlı’ya yakışır büyüklükte yapılan Kartaltepe Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin İçerisinde sinema salonları, hipermarketler, spor merkezleri ve onlarca mağaza bulunacak. Yüzde seksen oranında tamamlanan proje aralıksız yürütülen çalışmalar ile hızla büyümeye ve yükselmeye devam ediyor.