MÜRSEL BAŞKANDAN KAMYONCU VE ÇİFTÇİLERE ZİYARET
Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya bugün Polatlı Ticaret Borsasında kamyoncu ve çiftçileri ziyaret etti. Kamyoncu ve çiftçilerle sohbet ederek sorunlarını dinledi. Çiftçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Yıldızkaya; sorunları çözmek için elbirliğiyle çalışacaklarını ifade etti.

Nüfusun büyük bir kısmının tarım ve hayvancılıkla geçimini sağladığı Polatlı’nın Türkiye genelinde örnek bir tarım kenti olduğunu, Polatlımızın tarımda hak ettiği yere gelmesi için yoğun çaba harcadıklarını belirten belediye başkanı Mürsel Yıldzıkaya; " İnşallah üreticilerimiz bereketli bir yıl geçirmişlerdir, tüm çiftçilerimize hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum, her zaman kamyoncu ve çiftçi kardeşlerimizin yanındayız’’ dedi.

KAMYONCU ESNAFINDAN TEŞEKKÜR
Geçtiğimiz günlerde borsa garajını ücretsiz hale getiren belediye başkanı Mürsel Yıldızkaya kamyoncu esnafından olumlu tepki aldı. Borsa garajının ücretsiz hale gelmesinden dolayı memnuniyetini dile getiren kamyoncular belediye başkanına teşekkürlerini ilettiler.