• ​MÜRSEL BAŞKAN’DAN KAMYONCULARI VE ÇİFTÇİLERİ SEVİNDİREN KARAR
MÜRSEL BAŞKAN’DAN KAMYONCULARI VE ÇİFTÇİLERİ SEVİNDİREN KARAR
Kamyoncuların ve çiftçilerin sorunu çözüldü. Harman öncesinde borsaya gelen araçların depolama işlemiyle ilgili Kamyoncular Kooperatifi ile baş gösteren anlaşmazlık sorunu Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından çözüme kavuşturuldu. Sorunun çözüme kavuşturulmasını bekleyen kamyoncular ve çiftçiler sorunun bu kadar kısa sürede çözüme kavuşturulması karşısında mutluluklarını dile getirdiler. Yapılan tesislerde konfor ve düzenden memnun olduklarını belirtip. Belediyemizin yaptığı tesis için teşekkürlerini ilettiler.

Konu ile ilgili açıklama yapan Yıldızkaya;

"Biz 2014 yılında göreve gelir gelmez ticaret borsası yanındaki alanımıza; İçinde mescit, wc, kafeterya, dinlenme ve duş alanının bulunduğu bir park yeri yapmıştık. Bu yıl bu alanda kamyoncu kardeşlerimize ve çiftçilerimize ücretsiz bir şekilde hizmet verme kararı aldık.

Ben, bu kararımızın hayırlı olmasını diliyorum. Kamyoncu ve çiftçilerimize helal-i hoş olsun, kendilerine bereketli ve bol kazanç diliyorum." Şeklinde konuştu.