POLATLI BELEDİYESİ KALİTE BAYRAĞINI ZİRVEYE ÇEKTİ
Polatlı Belediyesi Kalite Yönetim Birimi tarafından uzun süredir gerçekleştirilen eğitimler tamamlanarak, ilgili akredite kuruluş FQC’den ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 10002-2014 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi sertifikalarını aldı. Polatlı Belediyesi’nin kaliteli hizmetlerinin ve halk memnuniyetlerinin ödüllendirilmesi şeklinde sunulan ‘’Kaliteli Belediye, Kaliteli Hizmet’’ belgelerinin ardından bayrak taklarında özel bir törenle gerçekleştirilen programa; Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Polatlı Belediyesi Kalite Yönetim Merkezi Koordinatörü Mahir Özel, meclis üyeleri, daire amirleri ve kalite yönetim sistemi eğitimleri alan belediye personelleri katıldı. Eğitimleri tamamlayarak ilgili akredite kuruluştan belgelerini alan Polatlı Belediyesi, kalite bayrağını gönderee çekti.

BAŞKAN YILDIZKAYA: "ÇALIŞMALARIMIZI, DAHA TİTİZ VE ALDIĞIMIZ YENİ KALİTE NORMUNUN KATKILARIYLA DAHA İLERİ TAŞIYAN TEMPOYLA SÜRDÜRECEĞİZ."
Polatlı Belediyesinin giriş kapısında bulunan bayrak taklarına bir yenisini daha ekleyerek gerçekleştirilen törenle ISO 9001:2008 Kalite Bayrağını göğe çeken Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya konuya ilişkin yaptığı açıklamada: ‘’ Polatlı halkına verdiğimiz tüm hizmetlerinin yetkili akredite kalite kuruluşlarınca tespit edilerek kalitesinin sertifikalandırılması bizi son derece memnun etti, bizlere güç verdi. Çalışmalarımızı, daha titiz ve aldığımız bu yeni kalite normunun katkılarını daha da ileri taşıyan tempo ile sürdüreceğiz. Emeği geçen çalışma arkadaşlarımızı gönülden kutluyorum” şeklinde konuştu. Kalite sertifikaları ve bayrağı teslim törenine katılan Polatlı Belediyesi Kalite Yönetim Merkezi Koordinatörü Polatlı Belediyesi Meclis Üyesi Mahir Özel ise konuya ilişkin; ‘’Yıllarını bu işe adamış bir kalite yönetim sistemi uzmanı olarak, ulaşılan bu mutlu sonuçtan onur ve gurur duyuyorum. Kalite bayrağını tüm çalışan kurum personelinin özverili çabaları ile elde ettik. Tüm mesai arkadaşlarıma buradan ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Törene katılan daire amirleri ve çalışanların huzurun da Polatlı belediyesi “birinci kalite hizmet sertifikası” sahipliğini dalgalandıran FQC kalite bayrağı, Mürsel Yıldızkaya tarafından törenle ve alkışlarla göndere çekildi.