MÜRSEL BAŞKAN İŞÇİYE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU
Belediye başkanı Mürsel Yıldızkaya, belediye işçilerine toplu sözleşme oranları dışında %5 daha ek zam yaptı. Belediye – İş Sendikası ile yapılan sözleşmede işçilere, 2017 yılı için ilk altı ay % 4, ikinci altı ay % 4 zam yapılmıştı. Polatlı Belediyesi işçileri ile Ramazan ayında iftar yemeğinde bir araya gelen belediye başkanı Mürsel Yıldızkaya işçiye ek % 5 zam sözü vermişti. Geçtiğimiz günlerde Polatlı Belediyesi ve Belediye İş Sendikası arasında imzalanan ek protokol ile 15.06.2017 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere %5 daha zam uygulanacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Yıldızkaya;

"Kendileri ile bu güzel şehre hizmet etme şerefine sahip olduğum işçi kardeşlerime imkanları zorlayarak %5 daha iyileştirme yaptık. Belediye işçilerimizi belediyemiz tarihimizin en yüksek performansını göstererek azimle, gece gündüz çalışıyorlar, bu çalışmalarına karşılık bizde elimizden geleni yaptık, helali hoş olsun, güle güle harcasınlar" ifadelerine yer verdi.