HİZMETLERİMİZ SANAYİ ESNAFININ TÜMÜNÜ KAPSAMAKTADIR
Polatlı Ziraat Aletleri ve Sanayiciler Odası Başkan Adayı Ahmet Demir ve ekibi Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’yı ziyaret etti. Yaklaşan seçimler öncesi; oda seçimlerinde yer alan tüm adaylara başarılar dileyen Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya Sanayiciler Odası Başkan Adayı Ahmet Demir’in gerçekleştirdiği ziyarette yaptığı açıklamada; Belediyenin imkanları ve kabiliyetleri ölçüsünde her odaya, her sendikaya, her derneğe yardım etmeye ve katkı sunmaya çalıştıklarını, Polatlı Sanayisi için yapılan tüm bu hizmetlerin Sanayi esnafı için yapıldığını ve hiç kimsenin şahsı ile alakalı olmadığını söyledi.

BAŞKAN YILDIZKAYA; “SANAYİYE YAPILAN HİZMETLER ARTARAK DEVAM EDECEKTİR”

Polatlı Ziraat Aletleri ve Sanayiciler Odası Başkanlığında kim olursa olsun, yapılan hizmetlerin artarak devam edeceğini belirten Başkan Yıldızkaya açıklamasında; “Bizler Polatlı’daki Sivil Toplum Kuruluşlarına arkadaşlarımızın aday olmalarından memnuniyet duyarız. Demokrasi açısından olumlu buluruz. Başka yerler aday bulamazken; şehrimizde tüm odalarımızın bu kadar adayla seçimlere girecek olmasını çok kıymetli buluyorum. Bugün mahallelerimize, köylerimize, şehrimize birçok yatırım yapıyor ve hizmet ediyoruz. Tüm bu hizmetlerimiz gibi Sanayimiz için de pek çok hizmeti gerçekleştiriyoruz. Polatlı Sanayisi için yapılan tüm bu hizmetleri sanayi esnafımız için yapıyoruz. Bu hizmetler Sanayi Odası’nın başkanlığında kim olursa olsun devam edecektir.” Cümlelerine yer verdi.