• GENÇLERİN YENİ ADRESİ
GENÇLERİN YENİ ADRESİ "POLATLI BELEDİYESİ GENÇLİK MERKEZİ"
2014 Yılında görev başına gelen Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; hemşehrilerinin gönlünde taht kuran çalışmaları ile Polatlı’da bir çok ilke imza attı. Dört bir yanı şantiyeye dönen Polatlı; geride kalan üç yılda büyük bir ivme kazanarak ‘Anadolu Bozkırının Parlayan Yıldızı’ olarak anılmaya başlandı. Göreve geldiği günden itibaren hemşehrilerine hizmet aşkıyla gece gündüz çalışan Başkan Yıldızkaya 2016 yılında tamamlayarak hizmete açtığı; Tam Gün Kreş, Hanımlar Konağı, Üçpınar Mesire Alanı, Şehit Cüneyt Sertel Sosyal Tesisleri ve Şentepe Kapalı Pazar Yeri gibi projelerin ardından yeni dev projelerin startını verdi.

İHALE SÜRECİ TAMAMLANDI

Çalışmaları ile Polatlı’nın çehresini değiştirerek ilklere imza atan Başkan Yıldızkaya; 2018 yılı içinde yeni projeleri hemşehrilerinin hizmetine sunacak. Yeni dev projeler kapsamında yapımına başlanacak olan Polatlı Belediyesi Gençlik Merkezi’nin ihale süreci tamamlandı. Şehirdeki gençleri sosyal aktiviteler ile buluşturarak hem eğlenmelerini hem de dinlenmelerini sağlayacak olan Gençlik Merkezi; Polatlı’da gençlerin yeni adresi olacak. 3000 metrekare kapalı alana sahip olacak olan Gençlik Merkezi’nin içerisinde; teknoloji market, spor salonları, kafeteryalar, bowling salonları, okçuluk sahası, 3D sinema salonları, özel etkinlik alanları, oyun ve dinlenme alanları bulunacak. Yakın zamanda Başkan Mürsel Yıldızkaya tarafından temel atma töreni gerçekleştirilecek olan Gençlik Merkezi 2018 yılı içerisinde Polatlılı gençlerle buluşacak.

BAŞKAN YILDIZKAYA; “BİR SEÇİM VAATİMİZİ DAHA YERİNE GETİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM”

İhale süreci tamamlanan Polatlı Belediyesi Gençlik Merkezi ile ilgili açıklamada bulunan Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; “Yeni Dev Projelerimiz kapsamında, yakın zamanda temel atma törenini gerçekleştireceğimiz Gençlik Merkezimizin ihale sürecini tamamladık. Seçim döneminde verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Şehrimizde bir ilke daha imza atarak 3.000 metrekare alan üzerine inşa edeceğimiz Gençlik Merkezimizin içerisinde; teknoloji market, spor salonları, kafeteryalar, bowling salonları, okçuluk sahası, 3D sinema salonları, özel etkinlik alanları, oyun ve dinlenme alanları bulunacak. ‘Bu şehrin çocukları her şeyin en iyisine layık’ parolası ile yaptığımız Gençlik Merkezimizi 2018 yılı içerisinde geleceğimizin teminatı gençlerimizin hizmetine sunacağız. Şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun.” Şeklinde konuştu.