• GENÇLİK MERKEZİMİZ HIZLA YÜKSELİYOR
GENÇLER YENİ YUVALARINA KAVUŞUYOR
"GENÇLİK MERKEZİMİZ HIZLA YÜKSELİYOR"
2014 yılından bu yana üreten, çalışan ve dev projeleri ile şehre değer katan Belediye Başkanımız Mürsel Yıldızkaya; hemşehrilerinin gönlünde taht kuran çalışmaları ile dört bir yanı şantiyeye dönen Polatlı'da bir çok ilke imza attı. Yeni dev projelerimiz kapsamında yapımına başlanan Polatlı Belediyesi Gençlik Merkezimiz tüm hızıyla yükselmeye devam ediyor. Şehirdeki gençleri sosyal aktiviteler ile buluşturarak hem eğlenmelerini hem de dinlenmelerini sağlayacak olan Gençlik Merkezi; Polatlı’da gençlerin yeni adresi oluyor. 3000 metrekare kapalı alana sahip olan Gençlik Merkezi’nin içerisinde; teknoloji market, spor salonları, kafeteryalar, bowling salonları, okçuluk sahası, özel etkinlik alanları, oyun ve dinlenme alanları bulunuyor.