CEMİL MERİÇ AİLESİ BEYAZ BASTON HAFTASI’NDA BİR ARAYA GELDİ
Polatlı Kent Konseyi Engelli Meclisi tarafından 7 – 14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası dolayısı ile Cemil Meriç Engelsiz Hayat Merkezi’nde konferans gerçekleştirildi. Tüm Engelliler ve Aileleri Derneği Başkanı Etimesgut Belediye Meclis Üyesi İlimdar Boztaş’ın konuşmacı olarak katıldığı konferansta; engellilerin sosyal hayatta karşılaştığı sorunlara değinildi. Engelli bireylerin sosyal hayatta daha fazla aktif rol almalarına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen konferansa; Belediye Meclis Üyeleri, Kent Konseyi Başkanı Tekin Çelik, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Veli Keskin, Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Ramazan Doğan, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri ve Cemil Meriç Engelsiz Hayat Merkezi üyeleri katıldı.

ÇELİK; “ENGELLİLERİMİZ İLE BİRLİKTE BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Polatlı Kent Konseyi Başkanı Tekin Çelik 7 – 14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası dolayısı ile yaptığı açıklamada; “Kıymetli misafirler sizlere yoğun programından dolayı aramızda bulunamayan Belediye Başkanımız Sayın Mürsel Yıldızkaya’nın selamlarını iletiyorum. Polatlı Kent Konseyi olarak 7 – 14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası dolayısı ile gerçekleştirdiğimiz programda sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen; gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile engellilerimizin her daim yanında olan Belediye Başkanımız Mürsel Yıldızkaya’nın destekleri ile Kent Konseyi Engelli Meclisimiz tarafından düzenlenen konferansımıza katılımlarınızdan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Büyük bir aile olarak gördüğümüz Cemil Meriç Engelsiz Hayat Merkezi ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz sosyal sorumluluk ve farkındalık projelerimiz aralıksız devam edecektir. Başta Belediye Başkanımız Mürsel Yıldızkaya olmak üzere, Etimesgut Belediye Meclis Üyesi İlimdar Boztaş Bey’e, Belediye Meclis Üyelerimize, Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerine, rehabilitasyon merkezi yetkililerine ve Cemil Meriç ailesine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” Cümlelerine yer verdi.