BÜYÜK ZAFERİN 96. YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
13 Eylül Sakarya Meydan Muharebesinin 96. Yıl Dönümü tüm yurtta olduğu gibi Polatlı’da da coşkuyla kutlandı. 13 Eylül Sakarya Zaferi programı; Sakarya Şehitliği’nde Polatlı Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer, Topçu ve Füze Okul Komutanı Tuğgeneral Hurşit Ağırcan ve Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın şehitlerin huzurunda çelenklerini sunması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından şeref defteri imzalandı. Sakarya Şehitliği’nde yapılan programın ardından, Cumhuriyet Meydanı’na geçen kalabalık kutlamalara burada devam etti. Öğlen saatlerine kadar süren 13 Eylül Sakarya Zaferi kutlama programına; Polatlı Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer, Topçu ve Füze Okul Komutanı Tuğgeneral Hurşit Ağırcan, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Belediye Meclis Üyeleri, askeri erkân, gaziler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasiler ve vatandaşlar katıldı.