BAŞKENT ANKARA HAFTASI TÜRK DÜNYASI KONSERİ İLE KUTLANACAK
Polatlı Belediyesi tarafından 5 – 13 Ekim Uluslararası Başkent Ankara Haftası dolayısı ile ‘Türk Dünyasının Başkenti Ankara Konseri’ gerçekleştirilecek. 7 Ekim Cumartesi günü saat 19.30’da 13 Eylül Kültür Merkezi’nde dinleyiciler ile buluşacak olan konserde; Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Kırım, Bosna Hersek, Makedonya, Kosova, Kerkük, Özbekistan, Altay, Doğu Türkistan, Karakalpakstan ve Türkiye gibi yörelerin sanatçıları yer alacak. Türk Dünyasının Başkenti Ankara Konseri Türk Dünyasının en güzel ezgilerini 13 Eylül Kültür Merkezi’nde dinleyiciler ile buluşturacak.

TÜRK EZGİLERİ GECEYE DAMGA VURACAK

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın desteği ve Kültür Müdürlüğü ekibinin yoğun çalışması ile 13 Eylül Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Türk Dünyasının Başkenti Ankara Konseri’nde Türk Ezgileri geceye damga vuracak. Dünyanın dört bir yanından sanatçıların sahne alacağı konsere Polatlı halkının yoğun ilgisi bekleniyor.