POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN REGAİB KANDİLİ KUTLAMA MESAJI
Rahmeti, bereketi ve mağfireti ile tüm İslam alemini kuşatan; sevginin kardeşliğin, birlik ve beraberliğin vücut bulmasına vesile olan Regaib Kandilimize erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mübarek üç aylarla beraber bu gece idrak edeceğimiz Regaib Kandili, Türk İslam Âlemi tarafından her yıl olduğu gibi yine sevinç ve hoşgörü içerisinde kutlanacaktır.

Tövbe etmenin, manevi arınma ve kendini yenilemenin müjdecisi olan Regaib Kandili; biz Müslümanlar için kendimizi sorgulamaya ve dinimizin manevi ikliminde gönül huzuru, istikamet ve öz güven kazanmaya, ihtiraslarımızı dizginleyip menfaat ve çekişmelerden uzak kalmaya bir fırsat olacaktır. İştirak edeceğimiz bu mübarek zaman dilimini fırsat bilerek, yüce dinimizin bizden istediği, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insanî ve ahlâkî meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle af ve merhametin müjdecisi Regaib Kandilimizi tebrik ediyor, başta hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam alemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Mürsel YILDIZKAYA

Polatlı Belediye Başkanı