• 30 YILLIK HASRET SONA ERDİ
30 YILLIK HASRET SONA ERDİ "1926 POLATLI BELEDİYESPOR’UN BAŞARI ÖYKÜSÜ"
1926 Polatlı Belediyespor, 90’lı yıllarda 2. Lig’de mücadele eden Polatlı için 30 yıl sonra tekrar umut ışığı oldu. Uzun yıllardır Amatör kümenin farklı kategorilerinde yükselme şansı arayan şehir takımları, bir türlü Polatlı’ya istenilen başarıyı getiremedi. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın desteği ile kurulan 1926 Polatlı Belediyespor; Hüdaverdi Yavaş başkanlığında toplanan başarıya aç yönetimi ve kadrosu ile kısa sürede kazandığı şampiyonluklarla BAL Ligi’ne yükseldi. Geçtiğimiz sezon 1. Amatör Küme’de namağlup lider olarak Şampiyon olan 1926 Polatlı Belediyespor; şehirde skora değil spora yatırım yapan başkan olarak bilinen Mürsel Yıldızkaya’nın desteği ile bu sene de Süper Amatör Küme’deki başarılı oyunu ile BAL Ligi’ne demir attı.

SPORUN HER DALINA DESTEK

Futbol Takımının yanı sıra Polatlı Belediyesi Bayan Hentbol Takımı da iki yılda yapılan yatırımların ardından Türkiye Bayanlar Hentbol Ligi’nde mücadele ediyor. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından Atletizm, Bilardo, Satranç ve Taekwando gibi alanlarda da farklı yaş gruplarındaki sporculara destek veriliyor.

YAVAŞ; “FAHRİ BAŞKANIMIZ MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN DESTEĞİ İLE 3 YILDA 3 ŞAMPİYONLUK SÖZÜMÜZE ADIM ADIM YAKLAŞIYORUZ”

1926 Polatlı Belediyespor Kulüp Başkanı Hüdaverdi Yavaş konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Polatlı Belediye Başkanımız Mürsel Yıldızkaya’nın desteği ile 1926 Polatlı Belediyespor takımını ilk kurduğumuzda önümüzde zorlu bir süreç vardı. Etkili bir yönetim kurarak kaliteli futbolculardan oluşan bir takım kurduk. İlk yönetim toplantımızda sloganımızı 3 yılda 3 Şampiyonluk olarak belirledik ve amacımız doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Amacımız skorda başarının yanında sahada gençlerimize, çocuklarımıza kısacası bizi takip eden tüm sporseverlere seyir zevki yüksek, kaliteli müsabakalar izlettirebilmek. Belediye Başkanımız ve tabi ki kulübümüzün Fahri Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın katkıları ile 30 yıl sonra Polatlı’nın futbol hasretini sona erdirerek BAL Ligi’ne yükseldik. Sezon başından bu yana bizi hiç yalnız bırakmayan taraftarlarımız başta olmak üzere; sporcularımıza, yönetimimize ve teknik kadromuza teşekkürlerimi sunuyorum. BAL Ligi’nde de aynı başarıyı göstermek için elimizden geleni yapacağız.” Cümlelerine yer verdi.