23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ POLATLIDA KUTLANDI
Belediye Başkanımız Mürsel Yıldızkaya tarafından geleneksel hale getirilen Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği’nin dördüncüsü 21 – 23 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirildi. 4. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında Polatlı Belediyesi tarafından düzenlenen gösteriler eşliğinde Şehitler Diyarı Polatlı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı üç gün boyunca coşkuyla kutladı.

4. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Cumartesi günü 13 Eylül Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen halk oyunları gösterileri başladı. Pazar günü Duatepe’de gerçekleştirilen THK Paramotor ve Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı Paraşüt Timi Gösterisi’nin ardından Polatlı Belediyesi tarafından Uçurtma Şenliği düzenlendi. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; çocuklarla birlikte uçurtma uçurarak, Duatepe’de şenliğe katılan yüzlerce çocuğun 23 Nisan coşkusuna ortak oldu. 4. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği’nin son gününde ise Polatlı Belediyesi tarafından hazırlanan gösteriler Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu yaşattı. Halk Eğitim Merkezi’nin önünden başlayan yürüyüş ile Cumhuriyet Meydanı’da gelen dünyanın dört bir yanından yüzlerce çocuk festivale damga vurdu. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen halk oyunları gösterileri kapsamında; Kıbrıs, Makedonya, Bosna Hersek ve Kırgızistan’dan gelen gruplar sahne aldı. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından hazırlanan hediyeler festival alanında çocuklara dağıtılırken, çocuklara özel animasyon gösterileri düzenlendi.