15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ VE KARAPINAR MESİRE ALANI AÇILIŞA GÜN SAYIYOR
Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın 2018 yılı projeleri kapsamında yapımı tamamlanan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Karapınar Mesire Alanı açılış için gün sayıyor. Vatandaşlardan büyük beğeni toplayan Üçpınar Mesire Alanı’nın ardından Polatlı’nın ikinci Mesire Alanı olan dev projenin içerisinde; 2000 m2 Yapay Göl, Seyir İskelesi, Restaurant, Misafirhane, Mescit, Spor Tesisleri, 1200 metre Yürüyüş Yolu, 600 metre Koşu Yolu, Kaykay Pisti, Paintball Oyun Sahası, Çocuk Oyun Grupları, 112 Araç Kapasiteli Otopark, Midilli Padoğu, At Tavlası ve Kümes Alanı bulunuyor.

POLATLILILARIN NEFES ALACAĞI YENİ BİR ALAN

40.000 metrekare alan üzerine inşa edilen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Karapınar Mesire Alanı; Polatlı Belediyesi tarafından dikilen yüzlerce ağaca ev sahipliği yapıyor. Şehrin doğu girişinde inşa edilen Karapınar Mesire Alanı ile Polatlı yaz aylarında vatandaşların nefes alabileceği yeni bir alana daha kavuşuyor. Yapım çalışmaları tamamlanan Mesire Alanı önümüzdeki günlerde Polatlı Belediyesi tarafından düzenlenecek tören eşliğinde Başkan Yıldızkaya tarafından hizmete açılacak.